mandydrostusa.reismee.nl

Scarsdale stories #3

Hallo allemaal!

Weekend is waiting en een hele leuke ook nog! Mijn grootste dilemma op dit moment is het uitkiezen van een nieuw boek.. Serious stuff..
Want het kan maar een beter een goed boek zijn, aangezien we ons vanaf 12 uur gaan wagen aan het Memorial-weekend-en-daarbij-behorende-files verkeer.
Dit weekend staat Washington DC op de planning en kan er een vinkje bij op mijn lijstje. (zeg maar liever lijst)

Deze week was een bijzondere, want na 2 jaar het vermijden van alles wat er ook maar enigzins uit zag als een schoolbank moest ik er toch echt weer aan geloven. Dacht ik er helemaal bij te horen en mijn laptop mee te nemen voor aantekeningen, zit iedereen daar met pen en papier. A fijn.. Gelukkig had ik hem nog niet uit mijn tas gehaald en kon ik ergens nog een verloren blaadje en pen vinden. Ik volg de cursus advertising & marketing en heb mijn eerste portie huiswerk al meegekregen. Moet ik nog echt aan de gang ook..

De week ervoor had ik het voorrecht om met mijn enkel het gat in het gras van de overbuurvrouw te ontdekken. Gelukkig maar, want nu heeft ze in ieder geval de gemeente kunnen bellen om het gat te komen vullen. Ben inmiddels bijna twee weken verder en het begint de goede kant op te gaan.
Het was in ieder geval een excuus voor een ontzettend rustig weekend.

We hebben deze week Stella haar verjaardag gevierd, die sindsdien de hele week in de weer is met het aankleden van Saige, haar american doll. Ze hebben namelijk dezelfde jurk en pyjama en zijn de grootste vriendinnen. De pop uitkiezen bij de winkel was het moment waarbij ik wenste dat ik zelf weer vijf was. Het was letterlijk een paradijs voor meiden en poppen. Elke outfit is beschikbaar en als het haar niet goed zit kan je pop gerust even langs de kapper. Het klinkt bizar en dat is het ook, maar het is zoooo leuk!!

Gisteravond meegedaan aan het wii championship thuis bij een andere au pair, Martina, waarmee ik dit jaar ben begonnen. Het is natuurlijk geen verrassing dat ik er al snel uit lag, ik en Mario zijn gewoon geen goede match. Misschien heb ik de volgende keer meer geluk, het was in ieder geval een geslaagde avond die eindigde in een langere terug tocht dan verwacht. Mijn buurmeisje was overtuigd van het feit dat ze de weg herkende en de gps wel uit kon..
Een half uur later dan gepland en met zere buikspieren van het lachen zijn we thuis gekomen.

Na Memorial weekend is het zwembad officieel geopend en kan de zomer beginnen, ik ben gewaarschuwd voor ontzettende hete zomers, maar kan nu al niet wachten.
Met die regen van vandaag kan de zon niet snel iets verkeerds doen. Maar eerst op naar Washington!